Huomioi muiden tekemiset, kiitä ahkeruudesta, onnittele menestyksestä ja kannusta hankkeissa. Kun tsemppaamme toisiamme niin kaikki voittavat. Helpoin tapa menestyä on auttaa muita menestymään!

Joukkuepelissä on tärkeää oppia toimimaan yhdessä. Toki yksilötaidoilla on suuri merkitys ja niitä harjoitellaan myös jatkossa. Pyrimme kuitenkin keskittymään enemmän pelaajien tilanne- ja peliälyn kehittämiseen ja joukkueen kykyyn kommunikoida pelikentällä. Tavoitteena on, että pelaajat löytävät tilanteissa paikkansa ja tehokkaasti saavat vietyä palloa oikeaan suuntaan sekä selkeyttää palloon menemistä ja omien aikeiden viestintää. 

Koska on tärkeää että pelaajat itse ymmärtävät miten joukkuepelaamista voi kehittää käydään kentällä aiempaa enemmän keskustelua siitä mitä tehtiin ja miksi tehtiin (ja mitä olisi ehkä pitänyt tehdä). Perinteisesti näihin keskusteluihin suhtaudutaan tarpeettoman kärsimättömästi ja negatiivisesti. Tarkoitus ei ole kuitenkaan arvostella suorituksia vaan mahdollistaa oppimista myös keskustelun ja havainnollistamisen kautta.

Koulujen alkamisen myötä otetaan myös ohjelmaan joukkueen sisäiset ottelut jotka suoritetaan samaan tapaan kuin harkkapelit tai turnausottelut mutta molemmat pelaavat joukkueet muodostetaan KeiKa08T:n pelaajista. Näiden harkkamatsien tarkoitus on mahdollistaa pelitilanteen pysäyttäminen, keskustelu ja tilanteiden uusiminen.