Harkat ovat harrastamisen suola. Täällä opitaan perustaidot, rakennetaan kuntoa ja osaamista sekä muovaudutaan joukkueeksi. Matseissa nähdään miten harkoissa on käyty, osallistuttu ja edelleen miten harjoituksia kannattaa kehittää. Harkoissa voi epäonnistua vain jos ei yritä ja osallistu, reippaasti mukaan tekemään meidän jalkapalloa!

Haasteellisen kevät- ja kesäkauden aikana on treeneissä tingitty ja aikataulut menneet sekaisin niin harkkojen kuin sarjapelienkin osalta. Lomakauden lähestyessä loppuaan olisi kuitenkin aika kiskaista nappulakengät jalkaan ja tulla mukaan treeneihin muistelemaan kuinka pyöreä se pallo taas olikaan.

Sarjapeleissä olemme kokeneet vaihtelevaa menestystä ja osaltaan se selittyy harjoituksen puutteella. Emme kuitenkaan treenaa sarjapelejä tai turnauksia varten. Teemme tätä yhdessä koska se on hauskaa ja liikuntaharrastuksen hyöty saavutetaan helposti jos sinne treeneihin tullaan ja siellä tehdään!

Valmennusjohto pyrkii osaltaan laatimaan harjoitteita jotka parhaiten auttavat meitä joukkueena ja mahdollistavat myös jokaisen pelaajan oman taitotason kehittymisen. Harrastejoukkueena tämä tarjoaa haastetta ja treenit menevät nappiin vain jos kuunnellaan valmentajien ohjeistukset ja reippaasti suoritetaan harjoite kuin harjoite. Myös sellainen joka ei ole ihan oma lemppari.